2008. augusztus 26., kedd

Ima és könyörgés

Kegyelem és békesség adassék bőségesen mindnyájunknak Krisztus Jézusban.
Mindenkinek köszönöm, akik az elmúlt időszak nehézségeit ismerve életünkben, együttérzésüket, fejezték ki, szóban, írásban vagy üzenetben. Hálás vagyok Istennek, hogy szerető testvéreim, barátaim lehetnek. Isten nagyon áldjon meg titeket!
A következő napokban, nagy szükségünk lesz újra, hogy imáitokkal támogassatok bennünket. Szeptember 5-6-7-én, sátoros evangelizációt tartunk Gyergyószentmiklóson, a művelődési ház előtti téren. Nagy feladat ez nekünk, de így értettük meg, hogy ez Isten akarata, és szeretnénk engedelmesek lenni. Már ezelőtt kb. három hónappal, az Úr szívemre tette ezt a gondolatot, de egy kicsit ésszerűtlennek tűnt számomra. Majd azután még többször, több féleképpen szólt az Úr, és bátorított. Veress testvérrel megosztva ezt a gondolatot, imádkoztunk, hogy ha Isten akaratával megegyező ez az evangelizáció, akkor nyisson ajtókat. Kellett egy sátor, engedély a várostól a közterület használatához, áram, hangosítás, stb. Az elmúlt héten, két napot a Hargita táborban voltunk, és hazafelé jövet telefonáltam immár sokadszor sátor ügyben, és az illetékes személy biztosított, hogy egy 200-250 férőhelyes sátort tudnak adni arra az időpontra. Vasárnap a gyülekezettel együtt imádkoztunk újra, ha az Úr is úgy akarja, hétfőn kapjunk engedélyt a kinézett területre. Reggel fél tíz után indultunk Mezei Attilával a városházára, az írásos kérelemmel a kezünkben, és nem volt tíz óra, amikor az alpolgármester aláírásával, és a város bélyegzőjével ellenjegyzett engedéllyel, már el is hagyhattuk az épületet. Tíz perc múlva, már a művelődési ház titkárságán biztosítottak bennünket, hogy lesz áram a sátorban. Újabb tíz perc múlva, már egy másik helyen arra is ígéretet kaptunk, hogy a hangosítás meg lesz oldva. Mindenütt azt tapasztaltuk, hogy az Úr előttünk járt! Áldott legyen ezért az Ő neve! Tehát a jövő hét végén, Gyegyószentmiklóson, ha az Úr megtart, megsegít és élünk, fel állítjuk a REMÉNY sátort. Hogy miért a REMÉNY sátor, majd erről is, és a programról is írok.
Tegnap este, volt alkalmam Veress Ernő testvérrel, valamint Kiss Zoltán testvéremékkel imádkozni. Miközben Zoltánékkal imádkoztunk az este, az a gondolat jutott eszembe, hogy a tanítványok pünkösd előtt tíz napig, egy szívvel és lélekkel foglalatosak voltak az imádkozásban és a könyörgésben. Kezdtem számolni a napokat, és pont tíz nap van még a sátor kezdéséig. Szeretnénk imádkozásban, és könyörgésekben kérni Urunkat, árassza ki Szent Lelkének erejét, legyen ébredés Gyergyóban. Kérlek titeket, aki teheti csatlakozzon hozzánk, legyünk együtt az Úr előtt. Azt is tudni kell, hogy itt teljesen hitetlen közegben fogunk evangelizálni, és abba a szívtalajba kell hinteni az ige drága magvait, amit az augusztus 6.-i bejegyzésben, keményszív talajnak neveztem. Kérjük Istent, készítse és vonja a szíveket, legyen aratás, legyen megtérés, legyen öröm a mennyben!

Nincsenek megjegyzések: