2010. január 16., szombat

Ha Isten nyitja az ajtót...

...akkor azt senki be nem zárhatja.

Úgy, másfél hónapja szólt az Úr a következő igékkelhozzám: "Hallottad és láthattad mindezt, tanúskodhatsz is róla. Mostantól fogva új dolgokat hirdetek neked, rejtett dolgokat, melyekről még nem tudsz.
Most teremtem őket, nem pedig régen, ezelőtt nem hallottatok róluk; nem mondhatod, hogy tudtál róluk" Ézsaiás 48:6-7 Ezek az igék, nagyon megérintettek, és hittel vettem el az Úrtól, éppen úgy, mint a január 1.-i üzenetet, amit erre az évre kaptunk. Mindkét ige szakasz, és annak számunkra megvilágosodott kinyilatkoztatása, prófitikus üzenetet tartalmaz, a jelenre, és a következő időre nézve. A mai nap, láthattuk, és átélhettük, hogy Isten az igéreteit be teljesíti, és cselekszik, olyan dolgokat, amelyeket néhány hete még nem is gondoltunk volna. Nagyon eseménydús napokat élünk, amelyekért hálásak vagyunk. Egyet megosztok. Az elmúlt év végén, a cigányokkal tartottunk egy sátoros alkalmat, majd azután, kérték, hogy menjünk újra. Nem tűnt egyszerűnek a megvalósítása ennek, mert nem volt hová gyülekezni, és az udvaron, vagy a sátorban ilyenkor nem lehet. Imádkoztunk, és az Úr felhasználta városunk polgármesterét, akivel jó kapcsolatot ápolhatunk Isten kegyelméből, és kérésemre közben járt azért, hogy a roma iskolába engedjék meg az alkalmak megtartását, heti egy alkalommal. A következő nap, fogadott is, az illetékes igazgatónő, és sikerült megállapodnunk, hogy szombaton esténként használhatjuk az iskolát. Másnap a titkár adott is nekem két kulcsot, az iskolához. Így ma eset 5 órától, első alkalommal megtartottuk az istentiszteletet. Nagyon meglepődtem, mennyien jöttek, zsúfolásig telt a terem, és milyen figyelmesen hallgattak. Az új parancsolatról beszéltem nekik, és az Isten szeretetéről, ami úgy láttam nagyon megérintette őket. A végén még éneket is tanultunk, és megbeszéltük, ezentúl, minden szombat este megtartjuk az alkalmakat. Hiszem, hogy Isten fog a romák között is munkálkodni, és bennük is megdicsőül Urunk neve. A végén mondták, hogy a jövő szombaton nagyobb terem kell, mert még többen fognak jönni, és már így sem fértek be a teremben, kinn is álltak. Mivel sok a gyermek, a jövő héttől, feleségem egy külön teremben fog velük foglalkozni. 


Minden dicséret a Krisztus Jézusé!

2 megjegyzés:

Anna Isten oltalmában írta...

Hatalmas az Úr!Nem véletlen,hogy Gyergyóba küldött titeket az Úr !
És még hány kaput ki fog tárni !Csak ámuljuk és bámuljuk milyen nagy dolgokat tud az Úr véghezvinni azon szolgái által,akik engedelmeskednek az Úr hivó szavának.Legyen áldva az Ő neve.
Mostantól fogva a polgármesterért is hálát adunk ,és imádkozunk azért,hogy az Úr tegye szerencséssé minden munkáját a ti városotokban.ÁMEN !

Névtelen írta...

Isten áldása kísérje munkátokat!