2008. szeptember 24., szerda

Akik kegyesen akarnak élni.......

........Krisztus Jézusban, üldöztetni fognak.
Isten igéje mondja ezt, és ezzel minden embernek szembesülnie kell, aki az Úr Jézust választotta, és Neki engedelmes életet akar élni. Bár tudjuk is, hirdetjük is, de mégis amikor benne vagyunk, érezzük ennek súlyát.
Az elmúlt két hétben, és kiváltképp az utóbbi napokban, rajtunk is beteljesedik az igének ez az igazsága. Rágalom és hazugság hadjáratot indított a gonosz ellenünk, és egyre több embert próbál ezzel megkeseríteni. Tudjuk, hogy ez a gonosz munkája, és azért imádkozunk, hogy állítsa meg az Úr, és hozzon ki ebből valami jót. Részletekről nem írok, de ha imádkoztok, kérjétek az Úr kegyelmét, hogy rontsa le az ördög minden munkáját itt Gyergyóban. Tudom, minden megoldás Isten kezében van, és ezt is az Ő kezébe tettük, és a megoldást is Tőle várjuk.
Ne félj, mert én veled vagyok .... olvastam ma az Ésaiás 41. részében, és tudom Ő velem-velünk lesz, és az Ő igazsága jobbjával támogat minket.

2 megjegyzés:

Simon András írta...

Kedves Zsolt. Legyen bátorításul nektek a Fil. 4:13, mondjátok ezt teljes hittel!
Együttérzünk veletek, de tudjuk az Úr mindezt jóra tudja fordítani.Bíztasson József bátorítása testvérei felé:" TI gonoszt gondoltatok én ellenem, de Isten azt jóra gondolta fordítani..I Móz.50:20"
Szere3tettel Simon András.

Maresz írta...

Mi is imádkozunk értetek. Hisszük, hogy az Úr veletek van és nem hagy el! szeretettel, a Sallai család