2010. augusztus 19., csütörtök

Eldőlt a szívembe, hogy követem Jézust......

.........énekelte, szombaton örömteli szívvel, az a 14 cigány testvérünk, akik a bemerítkezésben is követték Krisztus példáját, és Róla bizonyságot tettek, így is, és szóban is. Velük együtt énekelt az erre az alkalomra, a roma iskola melett felállított sátorban összegyűlt népes gyülekezet is. Kívánjuk, hogy az életükkel is Krisztusról tanúskodjanak, és a célig hűségesen kitartsanak. Ők a Gyergyó-i Roma misszió első tagjai, így ezen a napon megalakult a roma misszió Gyergyóban is. Jelenleg a Hargita keresztény táborban vagyunk lelkipásztori héten, és most erről az örömteli napról, beszéljenek a képek.














7 megjegyzés:

iri írta...

Dicsoseg az Urnak!

Unknown írta...

Már egy bemerítkező is hatalmas győzelem...hát még ennek a 14-szerese! Áldjon meg Téged,a Bemerítkezőket,és az egész Missziót az Úr Jézus Krisztus! Kívánom,hogy a bemerítkezők családtagjai is felfigyeljenek az Evangéliumra!

Névtelen írta...

de jó látni,hogy az Úr munkálkodik,Borika

Névtelen írta...

A Zsoltárok 119.25 igével köszöntünk és kérjük az Urat, hogy legyen segítségül nektek:
"Ó Uram segíts most, ó Uram, adj most jó előmenetelt"
________________________

Tőtős János, Vecsés

Pardi Félix írta...

Hála legyen az Úrnak! Csak így tovább, imádkozunk értetek!

Mónika írta...

Áldott legyen az Úr neve mindörökké!!!!

Névtelen írta...

Jól éreztük magunkat, sokat épültünk köztetek. Hálásak vagyunk Istennek, hogy igei alapokon álltok(a család összes tagja). Köszönjük Istennek hogy megismerhettünk titeket. Megerősödve jöttünk haza, alapvető igei igazságokat ismertünk meg, amelyeket igyekszünk átadni mindenkinek itthon is.
Isten Áldjon titeket, imádkozunk értetek!
Illés és Rita